04.12.2023

Povezujemo generacije 2009

Vabilo na dogodek "POVEZUJEMO GENERACIJE" 11. JUNIJ 09 NA LJUBLJANSKEM GRADU Lions klub Ljubljana Barje vas vljudno vabi na dobrodelno prireditev,...

Vabilo na dogodek "POVEZUJEMO GENERACIJE"

11. JUNIJ 09 NA LJUBLJANSKEM GRADU

Lions klub Ljubljana Barje vas vljudno vabi na dobrodelno prireditev, ki bo potekala na Ljubljanskem gradu v četrtek, 11. junija 2009, s pričetkom ob 16. uri.

Častni pokrovitelj prireditve je župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković.

 

Na grajskem dvorišču se bodo s svojimi izdelki na stojnicah predstavili aktiv kmečkih žena iz Most, ljubljanski upokojenci in osnovnošolci ter podjetja. V družbi vseh generacij bomo z zbranimi sredstvi zagotovili nakup računalniške opreme za nove prostore Dnevnega centra aktivnosti upokojencev na Ajdovščini v Ljubljani, ki bo odprt v juliju 2009. Naj nas z njimi POVEZUJE TUDI INTERNET!

 

V pestrem programu, ki bo potekal od 16. do 19. ure, bodo nastopili:

Papirniški pihalni orkester VevčeAkademska folklorna skupina France Marolt, pevka Alenka Godec ter mladi, talentirani ljubljanski osnovnošolci iz OŠ Tone Čufar in OŠ Ledina. Pridružili se nam bodo še zanimivi gosti, poleg župana Zorana Jankovića tudi minister v Vladi RS Karl Erjavec in novinar Tone Fornezzi-Tof ter predstavniki Mestne zveze upokojencev.

 

Prisrčno vabljeni!

 

Lions klub Ljubljana Barje               Distrikt 129

Marija Triplat, predsednica                    Boris Žnidarič, guverner