03.03.2024

Pozdravni nagovor predsednika ob nastopu mandata 2023 - 2024

Spoštovani prijatelji in člani Lions kluba Ljubljana Barje Z izjemno častjo, ponižnostjo in navdušenjem prevzemam vlogo predsednika Lio...

Spoštovani prijatelji in člani Lions kluba Ljubljana Barje

Z izjemno častjo, ponižnostjo in navdušenjem prevzemam vlogo predsednika Lions kluba Ljubljana Barje v tem posebnem lionističnem letu 2023/2024. Kot del te izjemne organizacije, ki je posvečena humanitarnemu delu in skrbi za skupnost, si obetam, da bomo še naprej uspešno gradili našo dediščino sočutja in solidarnosti.

Naš klub je v svoji zgodovini velikokrat prispeval k izboljšanju življenja tistih, ki nas obkrožajo in potrebujejo. V preteklosti smo skupaj podprli in izpeljali številne projekte, ki so vsaj malo pripomogli k izboljšanju kakovosti življenja ljudi v naši lokalni skupnosti in tudi širše.

V tem lionističnem letu se zavezujem, da bomo nadaljevali to pomembno delo in da bomo s svojimi prizadevanji še bolj zaznamovali pozitivne spremembe v naši skupnosti. Naša ekipa članov je polna energije in predanosti ter se veseli novih priložnosti za sodelovanje in prispevanje k izboljšanju življenja ljudi.

Vabim vas, da se nam pridružite na tem navdihujočem potovanju. Skupaj lahko dosežemo velike stvari in naredimo razliko v življenju tistih, ki nas potrebujejo. Veselim se srečanja z vami na prihodnjih dogodkih, ki jih bomo ustvarili skupaj.

Hvala za vašo podporo in zaupanje. Naj bo to leto polno uspehov, rasti in skupnega napredka.

 

Z najboljšimi željami,

Borut Šuštar

Predsednik, Lions klub Ljubljana Barje